Hasz myśliwski

Hasz myśliwski
Hunter ' s Hash to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, cebula, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest znakomite. Spróbuj Minestrone Huntera, Kaczka myśliwska, oraz Gulasz myśliwski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brązowa wołowina i cebula w dużym rondlu na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Odcedzić tłuszcz, dodać ziemniaki i sos Worcestershire. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Zmniejszyć ogień do średnio niskie, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn