Hash Flanelowy Czerwony

Hash Flanelowy Czerwony
Czerwony flanelowy Hash to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.62 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. 342 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz buraki, pietruszkę, peklowaną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Hash Flanelowy Czerwony, Hash flanelowy czerwony, oraz Hash Flanelowy Czerwony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotować cebulę: 
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
2
Masło rozgrzać na patelni (preferowane żeliwne) na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę i gotować kilka minut, aż przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać peklowaną wołowinę, ziemniaki i buraki. Wymieszać na patelni do połączenia i równomiernie rozprowadzić na patelni. Zmniejszyć ciepło do średniego. Naciśnij metalową szpatułką, aby ułatwić brązowienie mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Nie mieszać, ale po prostu niech gotować, aż ładnie rumiane z jednej strony, a następnie użyć metalowej szpatułki, aby podnieść sekcje mieszaniny i odwrócić się do brązowej z drugiej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Jeśli mieszanka za bardzo przykleja się do patelni, po prostu dodaj trochę więcej masła do patelni, gdzie się przykleja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Gdy ładnie rumiane, zdjąć z ognia.
8
Posypać sosem Worcestershire, jeśli używasz. Wymieszać ze świeżą posiekaną natką pietruszki, jeśli używasz, i posypać świeżo zmielonym czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
9
Powinno być wystarczająco dużo soli z peklowanej wołowiny, ale jeśli nie, dodaj sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
10
Podawać prosto lub ze smażonymi lub gotowanymi jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko GotowaneJajko Gotowane
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn