Hash Flanelowy Czerwony
Czerwony flanelowy Hash to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.62 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. 342 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz buraki, pietruszkę, peklowaną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Hash Flanelowy Czerwony, Hash flanelowy czerwony, oraz Hash Flanelowy Czerwony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozgrzać na patelni (preferowane żeliwne) na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować kilka minut, aż przezroczyste.
Dodać peklowaną wołowinę, ziemniaki i buraki. Wymieszać na patelni do połączenia i równomiernie rozprowadzić na patelni. Zmniejszyć ciepło do średniego. Naciśnij metalową szpatułką, aby ułatwić brązowienie mieszanki.
Nie mieszać, ale po prostu niech gotować, aż ładnie rumiane z jednej strony, a następnie użyć metalowej szpatułki, aby podnieść sekcje mieszaniny i odwrócić się do brązowej z drugiej strony.
Jeśli mieszanka za bardzo przykleja się do patelni, po prostu dodaj trochę więcej masła do patelni, gdzie się przykleja.
Gdy ładnie rumiane, zdjąć z ognia.
Posypać sosem Worcestershire, jeśli używasz. Wymieszać ze świeżą posiekaną natką pietruszki, jeśli używasz, i posypać świeżo zmielonym czarnym pieprzem do smaku.
Powinno być wystarczająco dużo soli z peklowanej wołowiny, ale jeśli nie, dodaj sól do smaku.
Podawać prosto lub ze smażonymi lub gotowanymi jajkami.