Hash Brown Wafle

Hash Brown Wafle
Haszysz brązowe gofry może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 12g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 67 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 24 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ziemniaków, woda, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Spróbuj Southwestern hash brown wafle, Ham & Gruyère Hash Brown Wafle, oraz Poutine Hash Brown Wafle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej gofrownicę zgodnie z instrukcją producenta. Gofrownica natryskowa w sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
2
W misce umieścić rozdrobnione ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Ziemniaki zalać wystarczającą ilością zimnej wody do przykrycia; moczyć przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Odcedzić i spłukać, aby usunąć skrobię. Wyciśnij wodę z ziemniaków ręcznie lub zwijając czysty ręcznik kuchenny i skręcając ręcznik, aby wykręcić wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
SkrobiaSkrobia
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
5
Wrzucić ziemniaki z olejem, czosnek, sól, pieprz, i papryka w misce, aż równomiernie pokryte. Jajka wymieszać z mieszanką ziemniaczaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Łyżka połowę mieszaniny ziemniaków do rozgrzanej gofrownicy; gotować, aż ziemniaki będą miękkie i złociste, 5 do 8 protokół. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn