Haricots Verts z szampanem-szalotka Vinaigrette
Haricots Verts z szampanem-szalotka Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 75 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, sól, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Haricots Verts i musztarda Vinaigrette, Haricots Verts z ciepłą musztardą Vinaigrette, oraz Haricots Verts i kasztany z winegretem daktylowym.
Instrukcje
Przynieś 1 galon wody i 1 łyżeczkę soli do wrzenia w holenderskim piekarniku.
Dodaj fasolę na patelnię; gotować 3 protokół lub do crisp-tender.
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Pozostałe 1/2 łyżeczki soli, ocet i kolejne 4 składniki (przez pieprz) połączyć w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Powoli skropić olej do mieszaniny octu; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodać fasolę do mieszaniny octu; wrzucić do herbu.