Hamburgery z kurczaka z karmelizowaną szalotką i serem pleśniowym

Burgery z kurczaka z karmelizowaną szalotką i serem pleśniowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 538 kalorii. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ser, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Steki Ribeye z karmelizowaną szalotką i masłem z sera pleśniowego, Karmelizowane mini burgery z cebulą i serem pleśniowym, oraz Hamburgery duszone w karmelizowanym sosie z cebuli, grzybów i sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę. olej na patelni.
Dodać szalotki i gotować, często mieszając, aż zmiękną i rumiane, o 4 protokół.
Zdjąć z patelni i odstawić.
W międzyczasie połączyć kurczaka, czosnek, rozmaryn, sól i pieprz. Uformuj mieszaninę na 4 paszteciki.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę. olej do tej samej patelni i gotować paszteciki, obracając raz, aż gotowane przez, o 5 protokół.
Na dolną połowę każdej bułki ułożyć liść sałaty, a na wierzch ułożyć patelnię. Top paszteciki z szalotką.
Majonez wymieszać z serem pleśniowym, rozłożyć na wierzchu bułki i ułożyć na pasztetach.