Hamburgery Z Kurczaka Pesto
Przepis Pesto Chicken hamburgery może zaspokoić Amerykański głód w około 35 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 482 kalorie, 34g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka parmezanu, rukola dla niemowląt, bazylia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburgery Z Kurczaka Pesto, Zdrowe hamburgery z kurczaka ze szpinakiem bazylia Pesto & Mozzarella, oraz Kokosowa bazylia kurczak hamburgery z Thai Peanut Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do dużej miski wrzucić pokrojoną bułkę z 3 łyżkami wody; odstawić na 1 minutę.
Dodać kurczaka, 3/4 łyżeczki soli i pieprzu do smaku; wymieszać z rąk do połączenia. Formować na cztery 3/4-cala-grube paszteciki.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać migdały i gotować, mieszając, aż lekko tosty, o 2 protokół. Odstawić 1 łyżkę migdałów do sałatki; resztę przełożyć do blendera wraz z olejem z patelni. Nie wycierać patelnię. Zwiększyć ciepło pod patelnią do średniej wysokości.
Dodać paszteciki z kurczaka i gotować, aż nie będzie już różowy, 7 do 8 minut na stronie. W międzyczasie, dodać cały pomidor do blendera i proces aż gładkie.
Dodać bazylii i 1/4 łyżeczki soli; pulse aż prawie gładka.
Dodać parmezan; pulsować aż do połączenia. Doprawić solą i pieprzem.
Podawać hamburgery na bułki; top każdy z łyżką pesto i plaster pomidora. Wrzucić Pozostałe pesto z rukolą, zarezerwowane 1 łyżka migdałów i sok z cytryny; służyć z hamburgerów.