Hamburgery Wieprzowe Cajun
Przepis Cajun hamburgery wieprzowe może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 30 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 524 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści tymianku, bułki kanapkowe, mielona wieprzowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburgery Wieprzowe Cajun, Burgery Wieprzowe Z Grilla Cajun, oraz Hamburgery wieprzowe i krewetkowe Cajun dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować mrożoną mieszankę papryki i selera w oleju 3 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, do miękkości. Wymieszać pietruszkę; usunąć z patelni. Przykryj, aby się ogrzać.
Wymieszać wieprzowinę, sos chili, sól czosnkową, tymianek i czerwoną paprykę. Kształt mieszaniny na 4 owalne paszteciki, 1/2 cala grubości. Gotuj paszteciki w gorącej patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut, obracając raz, aż nie będzie już różowy w środku.
Ułożyć bułki, pokroić boki w górę,na nieprzetworzonej blasze.
Piec 3 do 5 minut lub do tosty.
Paszteciki podawać na bułkach z warzywami.