Ultimate Burgers może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz herbed chrzan majonez, pieprz, karmelizowaną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Najlepsze Hamburgery Salami, Hamburgery Ultimate Caesar, oraz Najlepsze burgery Lux Tiffani.
Instrukcje
1
W dużej misce lekko doprawić mielone mięso solą i pieprzem (Opcjonalnie) i delikatnie wymieszać dłońmi. Aby ukształtować hamburgery, wziąć około 1/8 mięsa i uformować go w klopsiki; następnie spłaszczyć go między rękami, aż będzie o 1/2 W. gruby. Obróć patty na dłoni, jednocześnie ujędrniając jej krawędzie kciukiem i palcami wskazującymi drugiej ręki (twoim celem jest pozbycie się kruchej krawędzi). Powtórzyć z pozostałym mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Niech hamburgery odpocząć co najmniej 30 minut w lodówce.
3
Przygotuj grill gazowy lub węglowy na wysokie ciepło (450 do 550; możesz trzymać rękę 5 w. powyżej poziomu rusztu tylko 2 do 4 sekund). Wytrzyj ruszt olejowanymi ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Kasztany Wodne, Julienne
4
Posyp hamburgery solą i pieprzem (zwłaszcza jeśli nie zdecydujesz się doprawić mięsa w Kroku 1). Grill hamburgery 4 do 6 minut, obracając raz, na rzadkie*, polewa z serem w ostatniej minucie lub dwóch.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sos żurawinowy, Do Podania
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Przenieś hamburgery na talerz. Wyczyść ruszt olejowanymi ręcznikami papierowymi. Bułki tost na grillu 1 minuta i podawać z hamburgerami.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Kasztany Wodne, Julienne
6
*Na średnio-i dobrze zrobionego burgera gotujemy na średnim ogniu (ok. 45
7
w sumie przez 10 minut; wyciąć, aby sprawdzić doneness.
8
POPRAWKI TYLERA
9
Kup odpowiednie mięso. Mostek ma idealne połączenie chudego i tłuszczu, aby soczyste hamburgera. Aby uzyskać jednolitą teksturę, poproś rzeźnika, aby zmielił go dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
10
Nie przepracuj tego. Naprawdę nie trzeba nawet dodać sól i pieprz do mięsa; wszystkie działania są w dodatkach. Również, niech paszteciki odpocząć przed gotowaniem. Inaczej będą żucia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
11
Zacznij od czystego rusztu do gotowania. Brud sprawia, że jedzenie smakuje źle i sprawia, że przykleja się.
12
Gotuj na gorąco.
13
Rozgrzać grill do 450-55
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
14
Zimne hamburgery na zimnym grillu będą trzymać się za każdym razem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
15
Utwórz nieprzywierającą powierzchnię do gotowania. Gdy ruszt do gotowania jest gorący, wytrzyj go szybko i ostrożnie olejowanym kwadratem kilku złożonych ręczników papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki