Hamburgery mięsno-warzywne
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Mięso i wegetariańskie hamburgery może być super przepis, aby spróbować. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 26g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz warzywa szpinak purée, sól, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Hamburgery mięsno-warzywne z sosem serowym, Meat N ' Veggie Pie, oraz Meat' n ' Veggie Pockets.
Instrukcje
Grill grzewczy. W misce wymieszać wszystkie składniki. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, 1/2 cala grubości.
Placki umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryj grill; gotuj 10-12 min, obracając raz, aż termometr do mięsa włożony w środek pasztecików odczyta 71°.