Ham ' N Swiss Biscuits
Ham ' N Swiss Biscuits wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 453 kalorie, 20g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać herbatniki, ser szwajcarski, szynka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest dobre. Spróbuj Szynka i ciasteczka Szwajcarskie, Ham ' N Swiss Biscuits, oraz Swiss ONION Drop Biscuits dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W misce wymieszać szynkę z puszki, suszoną cebulę, 1 łyżeczkę maku i margarynę.
Oddziel herbatniki; naciśnij 5 herbatników na nieczystej blasze do pieczenia, aby każdy herbatnik był spłaszczony i miał około 3 1/2 cala średnicy.
Łyżka około 2 łyżki mieszanki szynki do środka każdego spłaszczonego herbatnika.
Złożyć plastry sera szwajcarskiego, aby podzielić na ćwiartki i umieścić 4 ćwiartki na szynce.
Łyżka pozostałą mieszaninę szynki na kawałki sera szwajcarskiego.
Na posmarowanej mąką powierzchni roboczej lekko naciśnij pozostałe 5 herbatników na 4-calowe okręgi.
Połóż 4-calowy okrąg biszkoptowy na każdym z nich i lekko rozciągnij górny biszkopt, aby pokryć nadzienie. Lekko docisnąć krawędzie, ale nie zamykać szczelnie.
Każdy wypełniony biszkopt posypać szczyptą maku do dekoracji.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż biszkopty będą złocisto brązowe, a nadzienie gorące, 10 do 15 minut.