Ham & Swiss Dijon Melt

Ham & Swiss Dijon Melt
Ten przepis służy 15 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 34 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Mieszanka extra ser szwajcarski, oscar mayer carving deska powolne szynki, pomidor, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Pikantny Miód Dijon Melt, Tuńczyk Szwajcarski Topić, oraz Hot Ham & Swiss Roll-Ups with Dijon Dipping Sauce.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozprowadzić musztardę na dolnej połowie rolki; przykryć szynką, pomidorami, serem i górną częścią rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Umieścić w płytkiej patelni; przykryć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Piec 8 do 10 min. albo dopóki ser się nie stopi i kanapki się nie podgrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn