Halloween Miętowe Paszteciki
Halloween Peppermint paszteciki jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, pomarańczowy barwnik spożywczy, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciasto Z Mięty Pieprzowej Z Pasztecikami Bez Cukru York, Paszteciki Miętowe, oraz Paszteciki Miętowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem. Odstawić.
W mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek wymieszać cukier puder, produkt z białka jaja, 1 łyżeczkę Wody, ekstrakt z mięty pieprzowej i 1 do 2 kropli barwnika spożywczego, jeśli jest używany.
Wymieszać na małej prędkości, aż będzie gładka. Zwiększ prędkość do wysokiej i ubijaj, aż mieszanina utworzy sztywne ciasto (jeśli mieszanina stanie się zbyt sztywna, dodaj dodatkową wodę, 1/2 łyżeczki na raz i ubijaj, aż będzie gładka).
Umieść mieszaninę na powierzchni roboczej posypanej cukrem pudrem i zwiń ją w kłodę o długości około 12 cali i średnicy 1 1/4 cala. Pokrój kłodę na kawałki o średnicy od 1/4 do 1/2 cala, uformuj je w kulki i spłaszcz w dyski. Ułóż w pojedynczych warstwach na przygotowanych blachach do pieczenia.
Pozostaw cukierki do wyschnięcia, Odkryte, w temperaturze pokojowej przez 3 godziny.
Włożyć czekoladę i olej roślinny do małej miseczki i położyć na patelni z ledwo gotującą się wodą. Mieszaj, aż czekolada będzie gładka i stopiona. Zanurz 1 połowę każdego cukierka w roztopionej czekoladzie i przywróć je do pergaminu, aż czekolada się ustawi, około 3 godzin.