Halibut Z Ziołami I Kaparami
Halibut z ziołami i kaparami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 40 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 18 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 14 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz oliwki, liście kolendry, liście pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Halibut z kaparami, oliwkami i pomidorami, Halibut Z Pepitami, Kaparami I Pomidorami, oraz Halibut z cytryną, kaparami i grzankami.
Instrukcje
W maszynce umieścić cebulę, pietruszkę, kolendrę, skórkę z cytryny, sok z cytryny, oliwki, kapary, czosnek i pieprz; pulsować kilka razy, aby posiekać.
Dodać olej i proces, skrobanie po bokach kilka razy, aż pesto-jak pasty tworzy. Pat halibut pastą ziołową. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.Rozgrzej piekarnik do 232°. Płaszcz 7-by-11-calowe naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. Ułóż halibuta w naczyniu i łyżkę każdej dodatkowej mieszanki ziół na wierzchu.
Piec, odkryte, aż ryba jest nieprzezroczysta w środku, 15 do 20 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.