Halibut z surowym Puttanesca Salsan jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 7,86 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 345 kalorii, 34g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, sól i pieprz, filety z halibuta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Halibut z surową salsą Puttanesca, Kanapki Halibut z grillowaną salsą Puttanesca, oraz Halibut Puttanesca.
Instrukcje
1
Rozgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniego i wysokiego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, Julienne
2
Zalać rybę oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić solą i pieprzem. Gotować rybę przez około 3 do 4 minut z każdej strony, aż będzie jędrna, ugotowana i równomiernie zaznaczona. Char chleb na grillu 1 Minuta z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sól I Pieprz
Chleb
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Podczas gdy ryba gotuje, na dnie średniej miski, połączyć pastę anchois, starty czosnek, płatki czerwonej papryki, skórkę i sok z cytryny i ubić w 1/4 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Płatki Czerwonej Papryki
Pasta Anchois
Sok Z Cytryny
Czosnek
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać kapary, oliwki, natkę pietruszki i pomidory. Wymieszać i doprawić czarnym pieprzem, do smaku.
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.