Halibut z orzechami laskowymi z salsą jabłkową

Halibut z orzechami laskowymi z salsą jabłkową
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Halibut z orzechami laskowymi z salsą jabłkową może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 732 kalorie, 80g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 14,81 zł / porcja, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cayenne, liście tymianku, halibuta pacyficznego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej z orzechów laskowych można śledzić to danie główne z Mus Czekoladowo-Orzechowy jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Spróbuj Halibut z orzechami laskowymi z prażonymi szparagami, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), oraz Estragon-pieczony Halibut z brązowym masłem orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Zrobić skórkę: składniki wirować w robocie kuchennym, aż orzechy zostaną drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1
Posmaruj halibuta masłem, nakryj mieszankę orzechów na całej rybie i ustaw na wysmarowanej blasze do pieczenia. Gotować tylko do ryby jest nieprzezroczyste w centrum, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu, dodać szalotki i jabłko i gotować, aż lekko zmięknie, o 2 protokół; zdjąć z ognia. W małej misce wymieszać sok z cytryny i pozostałe składniki; wymieszać z mieszanką jabłkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Podajemy halibuta z salsą jabłkową i posypujemy odrobiną tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn