Halibut z orzechami laskowymi z salsą jabłkową

Halibut z orzechami laskowymi z salsą jabłkową
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Halibut z orzechami laskowymi z salsą jabłkową może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 732 kalorie, 80g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 14,81 zł / porcja, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cayenne, liście tymianku, halibuta pacyficznego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej z orzechów laskowych można śledzić to danie główne z Mus Czekoladowo-Orzechowy jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Spróbuj Halibut z orzechami laskowymi z prażonymi szparagami, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), oraz Estragon-pieczony Halibut z brązowym masłem orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Zrobić skórkę: składniki wirować w robocie kuchennym, aż orzechy zostaną drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1
Posmaruj halibuta masłem, nakryj mieszankę orzechów na całej rybie i ustaw na wysmarowanej blasze do pieczenia. Gotować tylko do ryby jest nieprzezroczyste w centrum, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu, dodać szalotki i jabłko i gotować, aż lekko zmięknie, o 2 protokół; zdjąć z ognia. W małej misce wymieszać sok z cytryny i pozostałe składniki; wymieszać z mieszanką jabłkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Podajemy halibuta z salsą jabłkową i posypujemy odrobiną tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn