Halibut Pieczony W Piecu

Halibut Pieczony W Piecu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj halibuta pieczonego w piecu. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 201 kalorii, 32G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 5,81 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka pietruszki, cytryny, szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Halibut pieczony w piecu z chutneyem żurawinowym, Halibut pieczony w piecu z pomidorkami koktajlowymi i tymiankiem, oraz Halibut Pieczony W Piekarniku Z Winegretem Ziołowo-Cytrusowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Filety zalać sprayem do gotowania; posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
3
Filety ułożyć na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Umieścić chleb w blenderze lub robocie kuchennym; pulsować 5 razy lub aż grube okruchy środka 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Połączyć bułkę tartą, pietruszka, szczypiorek, i 1 1/2 łyżeczki masła w małej misce; wrzucić dobrze. Łyżka bułki tartej mieszaniny na wierzchu filetów, naciskając delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
SzczypiorekSzczypiorek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Skropić pozostałą masę na bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MasłoMasło
7
Piec w temperaturze 425 przez 8 do 10 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn