Halibut pieczony na patelni z sosem z szynki Calvados i Serrano
Pan pieczony Halibut z Calvadosem i sosem z szynką Serrano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 9,72 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 45g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 719 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i popękany pieprz, orzeszki piniowe, złote rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać złote rodzynki można śledzić to danie główne z Kruszonka jabłkowa ze złotymi rodzynkami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Spróbuj Halibut pieczony na patelni z sosem pomidorowo-maślanym, Schab pieczony z sosem śmietanowym Calvados, oraz Kurczak z pomidorami zapiekanymi ziołami i sosem z patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
2
Rozgrzać olej rzepakowy w dużej, żaroodpornej patelni na dużym ogniu, aż zacznie palić. Doprawić halibuta do smaku solą i pieprzem. Pogłębiać w mące, a nadmiar otrząsnąć. Przesmaż halibuta na złoty kolor z obu stron, około 1 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Halibut
Cukierki Ratujące życie
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wlać nadmiar oleju z patelni, a następnie umieścić w nagrzanym piekarniku i piec do łuszczenia, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Po ugotowaniu usuń rybę z patelni i utrzymaj ciepło. Roztopić 2 łyżki masła na patelni, wymieszać szalotki i gotować na średnim ogniu, aż staną się przezroczyste, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać szynkę, odsączone rodzynki, kapary, i orzeszki piniowe; kontynuować gotowanie przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
6
Wlać Calvados i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Calvados
7
Dodaj wywar z kurczaka, zwiększ ogień do wysokiej temperatury i gotuj, aż 1/4 wywaru wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
8
Wyjąć patelnię z ognia, i szybko ubijać w 1/2 szklanki masła, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
9
Natkę pietruszki i tymianek ubić, doprawić do smaku solą. Aby podawać, ułóż halibuta na rozgrzanym półmisku lub pojedynczych talerzach, polej sosem na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.