Halibut gotowany w łuskach kukurydzy

Halibut gotowany w łuskach kukurydzy
Halibut gotowany w łuskach kukurydzy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 32G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 6,04 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz limonkę, ostry sos, filety z center-cut i halibut oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać łuski kukurydzy, można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Paleo-Bez Jajek I Orzechów jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Kukurydza gotowana w łuskach na grillu z Chile-masłem limonkowym, Aztec Corn BBQ ' D w łupinach, oraz Kukurydza z grilla w łuskach dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce do mieszania, połączyć ostry sos i sos Maggi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2
Dobrze wymieszać, aby równomiernie włączyć.
3
Posyp halibuta z obu stron solą i pieprzem i umieść w misce, polewając marynatą. Przykryj folią i pozostaw do marynowania przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
HalibutHalibut
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Umieść 3 łuski kukurydzy pionowo nakładające się na siebie na desce do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Umieścić 1 filet na łuski kukurydzy, zastrzegając marynatę. Top z łyżką pokrojonej cebuli, łyżką marynaty i trochę więcej soli i pieprzu.Złóż od dołu do góry, a następnie od góry do dołu. Następnie złóż po bokach do środka. Powtórz z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Owiń folię aluminiową wokół każdego halibuta pokrytego łuską kukurydzy i umieść na dużej żeliwnej patelni lub na patelni. Gotować na średnim ogniu przez 20 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Wyjmij z ognia i ostrożnie usuń folię i łuskę kukurydzy, upewniając się, że nie poparzysz się parą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Podawać z limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn