Halibut gotowany na parze z imbirem, pomarańczą i limonką

Halibut gotowany na parze z imbirem, pomarańczą i limonką
Halibut gotowany na parze z imbirem, pomarańczą i limonką to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego imbiru, cayenne, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Halibut gotowany na parze ze świeżym imbirem, Sake-gotowany na parze Halibut z imbirem i kapustą, oraz Okoń morski na parze z limonką i imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dnie parowca o szerokości od 11 do 12 cali lub w głębokiej patelni od 5 do 6 litrów połącz sok pomarańczowy, sok z limonki i zmielony imbir. Ustaw nieprzywierającą lub naoliwioną stojak co najmniej 1 cal nad powierzchnią soku (podnieś, jeśli to konieczne, na krawędzi patelni do sernika lub trzech czystych, pustych od 2 do 3 cali.- wysokie puszki z usuniętymi końcami). Przykryć patelnię i doprowadzić sok do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Suszonej Musztardy1/4 Szklanki Suszonej Musztardy
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Opłucz rybę. Ustaw kawałki nieco od siebie na stojaku nad wrzącym sokiem; przykryj patelnię i zmniejsz ciepło do średniego. Paruj, aż ryba będzie ledwo nieprzezroczysta, ale nadal wilgotna-patrząc w środku najgrubszej części (przycięte do testu), 8 do 10 minut. Podnieś stojak. Za pomocą szerokiej szpatułki podnieś ryby z stojaka i ustaw na ciepłym talerzu; przykryj, aby utrzymać ciepło. Zwiększyć ciepło do wysokiej i gotować soki patelni, odkryte, aż zredukowane do około 1 1/2 szklanki, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą z 3 łyżkami wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać mieszaninę, wraz ze świeżym imbirem, do zredukowanych soków z patelni; mieszać do zagotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Imbirświeży Imbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj sól i cayenne do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Podziel SOS równomiernie pomiędzy cztery talerze obiadowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
Połóż kawałek ryby w sosie na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Każdą porcję udekorować kilkoma kroplami olejku chili i strzępami skórki limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ChiliOlej Chili
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn