Górzyste Ciasto Mandarynkowe
Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz barwnik spożywczy, czekoladową skórkę z okruchów, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Górzyste Babeczki Angel Food Z Polewą Z Palonego Masła I H, Ciasto mandarynkowe i Polenta z syropem mandarynkowym, oraz Placek Maślany.
Instrukcje
W dużej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie puszysty. Ubić mleko, koncentrat soku pomarańczowego, śmietanę i barwnik spożywczy w razie potrzeby, aż będzie gładki. Złożyć ubitą polewą. Łyżka do połowy skorupy. Odstaw na bok osiem segmentów mandarynki. Ułóż pozostałe pomarańcze nad nadzieniem. Wierzch z pozostałym nadzieniem i zarezerwowanymi pomarańczami.
W kuchence mikrofalowej roztopić czekoladę i skrócić; mieszać do uzyskania gładkiej masy. Lekko ostudzić; skropić plackiem. Schłodzić przez co najmniej 4 godziny przed podaniem.