Gyoza
Gyozan jest bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka octu ryżowego, oleju roślinnego, owijki wonton i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy to Gyoza, Gyoza, oraz Gyoza.
Instrukcje
Rozgrzać olej sezamowy na dużej patelni na średnim ogniu.
Wymieszać z kapustą, cebulą, czosnkiem i marchewką. Gotować i mieszać, aż kapusta będzie zwiotczała.
Wymieszać z mieloną wieprzowiną i jajkiem. Gotuj, aż wieprzowina będzie równomiernie brązowa, a jajko nie będzie już płynne.
Rozgrzej olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu.
Na środku każdego opakowania umieścić około 1 łyżkę mieszanki kapusty i wieprzowiny. Owijki złożyć na pół nad nadzieniem, a krawędzie uszczelnić zwilżonymi palcami.
W rozgrzanym oleju roślinnym gotować gyozę około 1 minuty na stronę, aż lekko zbrązowieje.
Umieść wodę na patelni i zmniejsz ciepło. Przykryć i pozostawić gyozę do pary, aż woda zniknie.
W małej misce wymieszaj sos sojowy i ocet ryżowy. Użyj mieszaniny jako sos do zanurzania do gotowych opakowań.