Gyozan jest bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka octu ryżowego, oleju roślinnego, owijki wonton i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy to Gyoza, Gyoza, oraz Gyoza.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej sezamowy na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Wymieszać z kapustą, cebulą, czosnkiem i marchewką. Gotować i mieszać, aż kapusta będzie zwiotczała.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Słonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Wymieszać z mieloną wieprzowiną i jajkiem. Gotuj, aż wieprzowina będzie równomiernie brązowa, a jajko nie będzie już płynne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina Mielona
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Rozgrzej olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Na środku każdego opakowania umieścić około 1 łyżkę mieszanki kapusty i wieprzowiny. Owijki złożyć na pół nad nadzieniem, a krawędzie uszczelnić zwilżonymi palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
W rozgrzanym oleju roślinnym gotować gyozę około 1 minuty na stronę, aż lekko zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
7
Umieść wodę na patelni i zmniejsz ciepło. Przykryć i pozostawić gyozę do pary, aż woda zniknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
W małej misce wymieszaj sos sojowy i ocet ryżowy. Użyj mieszaniny jako sos do zanurzania do gotowych opakowań.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Zanurzania
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego