Gyoza

Gyoza
Gyozan jest bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka octu ryżowego, oleju roślinnego, owijki wonton i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy to Gyoza, Gyoza, oraz Gyoza.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej sezamowy na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wymieszać z kapustą, cebulą, czosnkiem i marchewką. Gotować i mieszać, aż kapusta będzie zwiotczała.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Wymieszać z mieloną wieprzowiną i jajkiem. Gotuj, aż wieprzowina będzie równomiernie brązowa, a jajko nie będzie już płynne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Rozgrzej olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Na środku każdego opakowania umieścić około 1 łyżkę mieszanki kapusty i wieprzowiny. Owijki złożyć na pół nad nadzieniem, a krawędzie uszczelnić zwilżonymi palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
6
W rozgrzanym oleju roślinnym gotować gyozę około 1 minuty na stronę, aż lekko zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
7
Umieść wodę na patelni i zmniejsz ciepło. Przykryć i pozostawić gyozę do pary, aż woda zniknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
W małej misce wymieszaj sos sojowy i ocet ryżowy. Użyj mieszaniny jako sos do zanurzania do gotowych opakowań.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn