Nigdy nie można mieć zbyt wiele kreolski receptur, więc dać sumów Gumbo spróbować. To danie główne ma 189 kalorii, 14g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz liść laurowy, czosnek, sos pieprzowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Gumbo Sumowe, Gulasz Gumbo-laya (Gumbo + Jambalaya), oraz Gumbo zielone (gumbo Z ' herbes) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W garnku 3 quart, doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia. Kostki bulionowe rozpuścić we wrzącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Na średniej patelni, rozgrzać olej roślinny, i gotować seler, zielony pieprz, cebula i czosnek do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Do wrzącej wody dodaj pomidory, okra i gotowane warzywa. Doprawić solą, płatkami czerwonej papryki, tymiankiem, liściem laurowym i sosem z ostrej papryki. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.