Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sumów Gumbo. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.54 za porcję. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 14g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liść laurowy, pomidory w puszkach, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz Gumbo-laya (Gumbo + Jambalaya), Gumbo zielone (gumbo Z ' herbes), oraz Gumbo Jo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, połączyć pieprz, sól czosnkowa, Cajun przyprawa, i liść laurowy i dobrze wymieszać; odstawić. W dużym garnku podgrzej olej roślinny na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać cebulę, seler i zieloną paprykę i wymieszać.
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.