Guluptsie (Roladki Z Kapusty)
Guluptsie (Roladki z kapusty) może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 60 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, sos pomidorowy, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Zapiekanka z kapusty-bułki z kapustą mogą zająć trochę czasu, po co poświęcać ten smak, Zapiekanka Z Kapusty Wołowej (Leniwe Bułeczki Z Kapustą) - Bezmleczna, oraz Sexy kapusta (+Cilantro-Limonka marchew i kapusta sajgonki).
Instrukcje
Doprowadzić dużą ilość wody do wrzenia w dużym garnku na dużym ogniu.
Wyjmij rdzenie z kapusty czubkiem noża do parkowania, pozostawiając głowy nienaruszone.
Włożyć kapustę do wrzącej wody i odstawić do zmiękczenia.
Na dużej patelni, brązowy wołowina, kiełbasa, i dziczyzna w partiach na średnim ogniu.
Mięso odcedzić w durszlaku. Używając trochę tłuszczu z mięsa, mieszać w cebuli i czosnku; gotować, aż zmiękną i półprzezroczyste. Wymieszać z ryżem i gotować, aż ryż zacznie brązowieć. Gdy ryż jest rumiane, wymieszać go razem z rumiane mięso, płatki czerwony pieprz, i koperek w dużej misce; doprawić do smaku z solą i pieprzem.
Wyjmij główki kapusty z gorącej wody.
Usunąć zmiękczone zewnętrzne liście i spłukać zimną wodą. Odstaw jędrne, małe, wewnętrzne liście na bok.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło dwa 9x13-calowe naczynia zapiekanki.
Ułóż liść kapusty płasko na powierzchni roboczej z wnętrzem liścia skierowanym do góry, a stroną rdzeniową do ciebie.
Umieść 1 do 2 łyżek mieszanki mięsa na dolnej części liścia.
Zwiń liść w połowie, następnie złóż boki i zakończ toczenie na całej drodze.
Umieścić w przygotowanym naczyniu, szew stronie w dół. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Mniej więcej posiekaj Pozostałe wewnętrzne liście i posyp roladkami z kapusty.
Pomidory z puszki wlać (z sokiem) do miski i zmiażdżyć ręcznie na 1/2-calowe kawałki. Wymieszać w sosie pomidorowym i bulionie z kurczaka.
Wlać równomiernie na rolki i przykryć je folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ryż zmięknie, a soki są bulgotanie, około 2 godzin.