Gulasz Żniwny
Gulasz żniwny wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis zawiera 6 porcji z 411 kalorii, 21g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Za 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ząbków czosnku, przetartej szałwii, rozmarynu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Sprawdza się jako niedrogie danie główne. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy i pierwotny dieta. Z łyżką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Gulasz Żniwny, Gulasz Żniwny, oraz Zbierz Gulasz Jagnięcy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużym rondlu ugotuj wieprzowinę, cebulę i czosnek na maśle, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Dodaj bulion, sól, rozmaryn, szałwię i liść laurowy.
Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
Dodaj Kabaczek i jabłka; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 20 minut lub do miękkości dyni i jabłek. Odrzuć liść laurowy.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to świetny wybór na gulasz. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Możesz spróbować Louis Martini Monte Rosso Cabernet Sauvignon. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 66 dolarów za butelkę.
![Louis Martini Monte Rosso Cabernet Sauvignon]()
Louis Martini Monte Rosso Cabernet Sauvignon
Monte Rosso Cabernet Sauvignon to ręcznie robione wino pochodzące z najlepszych bloków winnic w Monte Rosso. To pełne wino odsłaniające rozpuszczoną czekoladę, czarną wiśnię i ziemiste aromaty z akcentami anyżu i brązowej przyprawy. Ciemne skoncentrowane owoce przeplatają się z jędrnymi, aksamitnymi taninami, tworząc zrównoważone wino o długim, trwałym finiszu. Jest doskonałym uzupełnieniem ciepłych, ziemistych potraw, dziczyzny i czerwonego mięsa, takiego jak dziczyzna, dziczyzna i grillowany filet mignon. Jeden z naszych najlepszych roczników.