Gulasz Ze Szmaragdowej Wyspy
Gulasz Emerald Isle może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 7. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 842 kalorie. Na 6,03 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, olej roślinny, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 81%. Spróbuj Emerald Isle Dip, Ciasto Emerald Isle, oraz Ciasto Kawowe Emerald Isle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć mięso z kości jagnięcej; pokroić w 1-calową kostkę. Odłóż kość na bok.
Brąz wszystkie strony kostki wołowiny i jagnięciny w oleju w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu, mieszając wołowinę i jagnięcinę od czasu do czasu.
Dodać jagnięcinę, cebulę i kolejne 7 składników; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Usuń jagnięcinę; dodaj marchew, ziemniaki i estragon. Przykryć i dusić 30 minut.
Usunąć i wyrzucić liście laurowe.
Połączyć mąkę i 1/4 szklanki wody; mieszać, aż mieszanina będzie gładka. Powoli dodaj mieszaninę mąki do gulaszu, stale mieszając.
Gotować na średnim ogniu 3 protokół lub aż zgęstnieje i bąbelkami.
Pokrój ciasto francuskie w kształty za pomocą 5-calowej foremki do ciastek shamrock.
Na blasze do pieczenia ułożyć ciasto shamrocks.
Piec w 400 przez 5 minut lub do lekko rumiane.
Łyżka dusić w poszczególnych miseczkach; na wierzchu każdej z nich ciasto francuskie shamrock.
Uwaga: do piwa stout użyliśmy Guinnessa.
* Można zastąpić 3 funtów przycięte chudego wołowiny bez kości top polędwicy stek, pokroić w 1-calowe kostki, dla jagnięciny.