Gulasz z ostryg z grzankami rozmarynowymi
Gulasz z ostryg z grzankami z rozmarynu może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru zupy. Ten przepis służy 12 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 34 minuty. Jeśli masz ostrygi, sól, wermut i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Podobne przepisy to Gulasz Z Ostryg Z Maślanymi Grzankami, Rozmaryn Grzanki Wielokolorowe, oraz Zupa szpinakowa z grzankami rozmarynowymi.
Instrukcje
Gotować pierwsze 3 składniki w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 12 minut lub aż cebula i seler będą miękkie.
Dodać wermut i dusić 1 minutę.
W małej misce ubić mąkę i sok z małży; ubić do zupy. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Dusić 1 minutę lub aż ostrygi zaczną się zwijać. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; dodaj pół na pół i następne 4 składniki. Gotować na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania. (Nie gotować.)
Podawać z grzankami z rozmarynu.
Napraw to szybciej: używaj wstępnie zakopowanego świeżego selera i cebuli, które są teraz dostępne w większości działów produktów spożywczych.