Gulasz z ostryg z grzankami rozmarynowymi

Gulasz z ostryg z grzankami rozmarynowymi
Gulasz z ostryg z grzankami z rozmarynu może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru zupy. Ten przepis służy 12 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 34 minuty. Jeśli masz ostrygi, sól, wermut i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Podobne przepisy to Gulasz Z Ostryg Z Maślanymi Grzankami, Rozmaryn Grzanki Wielokolorowe, oraz Zupa szpinakowa z grzankami rozmarynowymi.

Instrukcje

1
Gotować pierwsze 3 składniki w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 12 minut lub aż cebula i seler będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać wermut i dusić 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
3
Dodaj ostrygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
4
W małej misce ubić mąkę i sok z małży; ubić do zupy. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Dusić 1 minutę lub aż ostrygi zaczną się zwijać. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; dodaj pół na pół i następne 4 składniki. Gotować na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania. (Nie gotować.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Podawać z grzankami z rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
6
Napraw to szybciej: używaj wstępnie zakopowanego świeżego selera i cebuli, które są teraz dostępne w większości działów produktów spożywczych.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
TrudnośćŚredni
Gotowe W34 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn