Gulasz z ostryg dziadka

Gulasz z ostryg dziadka
Gulasz z ostryg dziadka może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru zupy. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 7G białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.35 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 44 fanów. Jeśli masz szalotki, ostrygi krakersy, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Gulasz Z Ostryg, Gulasz Z Ostryg, oraz Gulasz Z Ostryg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać masło i czosnek w stockpot na średnim ogniu, aż masło zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Wyjąć czosnek i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Szalotki wymieszać z rumianym masłem. Gotować i mieszać, aż przezroczyste, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
świeża Resztkaświeża Resztka
4
Wlać sherry szalotki w stockpot i doprowadzić do wrzenia podczas skrobania wszelkie rumiane kawałki off dnie garnka. Gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o połowę, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Wlać zarezerwowany Likier ostryg, mleko i śmietanę do garnka; doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i wymieszać ostrygi; gotować, aż ostrygi zaczną się marszczyć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Zdjąć z ognia.
7
Natkę pietruszki wymieszać, doprawić solą morską do smaku. Chochle do misek i udekorować słodką papryką i krakersami ostryg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Z OstrygKrakersy Z Ostryg
Słodka PaprykaSłodka Papryka
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn