Gulasz z ostryg cioci Effie
Gulasz z ostryg cioci Effie jest pescatarian przepis z 10 porcjami. Ta zupa ma 368 kalorii, 6G białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, mąki, mleka w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gulasz Z Ostryg, Gulasz Z Ostryg, oraz Gulasz Z Ostryg dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 3 szklanki wody i ziemniaków w holenderskim piecu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia i gotować, aż ziemniaki są miękkie, 4 do 5 protokół.
Masło wymieszać w kostkach ziemniaczanych i gotować dodatkowe 5 minut.
Ubić mąkę i 1/3 szklanki wody razem w małej misce, aż będzie gładka; wymieszać z mieszaniną ziemniaków.
Wymieszać ostrygi z ich cieczy, ubijanie śmietana, grzyby, mleko w proszku, sól, i sos Worcestershire do mieszaniny ziemniaków; gotować do ogrzania przez, 5 do 10 protokół. Cienkie z dodatkową wodą w razie potrzeby, dodając 1/4 szklanki na raz, ciągle mieszając, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.