Gulasz z kurczaka i fasoli
Gulasz z kurczaka i fasoli południowo-zachodniej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 485 kalorii, 37g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,89 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, kukurydzę, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Southwestern Chicken & Lima Bean Gulasz, Southwestern Spiced Chicken & Black Bean Gulasz, oraz Gulasz Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść fasolę w średniej misce; dodaj wystarczającą ilość wody do przykrycia.
Odstawić na noc do namoczenia.
Fasolę odcedzić; wyrzucić wodę.
Umieścić fasolę i wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem kolendry w 3 1/2 do 4-quart Crock-Pot ® powolnej kuchence; dobrze wymieszać.
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 10 do 12 godzin.
Aby służyć, usuń kurczaka z powolnej kuchenki z łyżką szczelinową.
Usuń kurczaka z kości; Odrzuć kości.
Kurczaka pokroić na kawałki; zwrócić kurczaka do powolnej kuchenki.
Dodać kolendrę; dobrze wymieszać.