Gulasz Z Homara

Gulasz Z Homara
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj gulaszu z homara. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 761 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 5 i kosztuje $1.98 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, marchew, homary z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć słodkie masło można śledzić to danie główne z Niebiańskie Ciasto Jabłkowe jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Gulasz Z Homara, Duszony Gulasz Wołowy, oraz Gulasz Warzywny Chunky.

Instrukcje

1
Blanszować homary przez 4 minuty w dużym garnku z wrzącą świeżą wodą morską lub osoloną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wyjmij z wody, wybij mały otwór w górnej części każdej głowicy i pozwól spuścić. Odłam pazury i ogon.
Składniki, których będziesz potrzebować
PunchPunch
WodaWoda
3
Wyjąć tomalley z ciała i odstawić do lodówki. Pokroić mięso, pokroić na duże kawałki i odstawić do lodówki. Pamiętaj, aby usunąć przewody jelitowe z ogonów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
4
Umieścić wszystkie skorupy i ciała w dużym rondlu i ledwo przykryć wodą (około 2 1/2 ćwiartki).
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodać cebulę i liście laurowe. Doprowadzić do wrzenia, odtłuścić i zmniejszyć do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
CebulaCebula
6
Pomidory obrać i posadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
7
Do wywaru homara wrzucić nasiona i sok, pomidora pokroić w średnią kostkę; odstawić. Zerwać z łodyg trybula.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado HomarówStado Homarów
TrybulaTrybula
PomidorPomidor
SokSok
NasionaNasiona
8
Dodać łodygi do bulionu i grubo posiekać liście trybuli; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrybulaTrybula
StadoStado
9
Po gotowaniu bulionu przez około 1 godzinę, dodać śmietanę; dusić jeszcze około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
StadoStado
10
Pory i marchewki dusić na maśle w garnku do zupy, aż zaczną się miękkie (około 5 minut). Teraz dodać pomidory i mięso homara i dusić 2 lub 3 protokół więcej. Przecedź kremowy wywar z homara do garnka (powinieneś mieć około 6 szklanek płynu). Doprawić do smaku solą, pieprzem i pieprzem cayenne i posypać trybulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Stado HomarówStado Homarów
Mięso HomaraMięso Homara
PomidorPomidor
MarchewMarchew
TrybulaTrybula
MasłoMasło
PieprzPieprz
PorPor
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Podawać z grzankami tomalley.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
12
Jasper White ' s Cooking from New England by Jasper White
13
Biszkoptowe Książki
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn