Gulasz z białej fasoli i czosnku
Gulasz z białej fasoli i czosnku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 1,05 zł za porcję. Ten przepis z blog.fatfreevegan.com ma 1 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, pieprz, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest super. Spróbuj Gulasz Z Białej Fasoli I Czosnku, Zupa z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą Prosciutto i grzankami Rozmarynowo-czosnkowymi, oraz Gulasz Z Białej Fasoli Z Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj cebulę i smażyć, aż okaże się bogaty, średnio brązowy, o 5 protokół.
Dodaj czosnek i marchew i smażyć przez 1 więcej minut.
Dodać fasolę, pomidory, liście laurowe i wodę. Przykryj garnek i gotuj na wolnym ogniu przez około godzinę, dodając wodę, jeśli zrobi się zbyt gęsta. Wymieszać z solą i pieprzem. Jeśli od razu podajesz gulasz, dodaj całą natkę pietruszki i sok z cytryny. Jeśli podajesz go później lub w temperaturze pokojowej, dodaj pietruszkę i sok z cytryny tuż przed podaniem.
Podawać na brązowym ryżu.