Gulasz wołowy z galaretką z czerwonych porzeczek i śmietaną

Gulasz wołowy z galaretką z czerwonych porzeczek i śmietaną
Gulasz wołowy z galaretką z czerwonej porzeczki i śmietaną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 955 kalorii, 64G białka, oraz 53g tłuszczu. Na $5.25 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę porzeczkową, pastę pomidorową, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Galaretki Porzeczkowe, Kanapka Monte Cristo (smażona szynka i szwajcarska z galaretką z czerwonych porzeczek), oraz Gulasz wołowy z kremowymi herbatnikami.

Instrukcje

1
W dużej misce, wrzucić wołowinę z selerem, marchew, cebula, wino, liście laurowe, jagody jałowca, rozmaryn i tymianek. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc, mieszając kilka razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Mięso i warzywa odsączyć w durszlaku ustawionym nad miską. Wyjmij jagody jałowca i wyrzuć je; zarezerwuj marynatę. W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzać 2 łyżki oleju, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać połowę mięsa i warzyw i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż lekko rumiane na dnie, o 3 protokół. Wymieszać i gotować, aż lekko rumiane na całym, o 2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4
Przenieść do miski. Powtórz z pozostałymi 2 łyżkami oleju oraz mięsem i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Mięso i warzywa odstawić do zapiekanki. Wymieszać z mąką i gotować, mieszając, przez około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
6
Dodaj ocet i wymieszać zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
7
Dodaj zarezerwowaną marynatę i pastę pomidorową i gotuj na wolnym ogniu, mieszając, przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
8
Dodać bulion i 1/4 szklanki plus 2 łyżki galaretki porzeczkowej, doprawić solą i pieprzem i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie bardzo miękkie, 2 do 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
PorzeczkiPorzeczki
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
9
Gulasz odsączyć w durszlaku ustawionym nad miską.
Składniki, których będziesz potrzebować
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Kawałki mięsa przełożyć na półmisek. Naciśnij na ciała stałe w durszlaku, aby wydobyć jak najwięcej cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
11
Wlać płyn z powrotem do garnka i przywrócić mięso do garnka. Wymieszać śmietanę i doprowadzić do duszenia. Gulasz doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
12
W małym rondlu roztopić pozostałe 1/4 szklanki plus 2 łyżki galaretki z czerwonej porzeczki na umiarkowanym ogniu, mieszając. Dusić gulasz do dużych płytkich misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka Z Czerwonych PorzeczekGalaretka Z Czerwonych Porzeczek
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
13
Rozgrzaną galaretkę polać gulaszem i podawać ze spaetzle.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
GulaszGulasz

Składniki

23 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła3 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła2kilogramydobrze przycięty uchwyt wołowy, pokrojony w 1-calową kostkędobrze przycięty uchwyt wołowy, pokrojony w 1-calową kostkę2largesmarchew grubo posiekanamarchew grubo posiekana3sklasyfikowany trener motywacyjny 200-prądowyżeberka selera grubo posiekaneżeberka selera grubo posiekane3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)2(zima)jagody jałowcajagody jałowca9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion z kurczaka lub bulion niskosodowybulion z kurczaka lub bulion niskosodowy21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcebula grubo posiekanacebula grubo posiekana596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigalaretka z czerwonych porzeczekgalaretka z czerwonych porzeczek596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekany rozmarynposiekany rozmaryn6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekany tymianekposiekany tymianek596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySpaetzle z Gruyère i karmelizowaną cebuląSpaetzle z Gruyère i karmelizowaną cebulą
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn