Gulasz wołowy z galaretką z czerwonych porzeczek i śmietaną
Gulasz wołowy z galaretką z czerwonej porzeczki i śmietaną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 955 kalorii, 64G białka, oraz 53g tłuszczu. Na $5.25 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę porzeczkową, pastę pomidorową, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Galaretki Porzeczkowe, Kanapka Monte Cristo (smażona szynka i szwajcarska z galaretką z czerwonych porzeczek), oraz Gulasz wołowy z kremowymi herbatnikami.
Instrukcje
1
W dużej misce, wrzucić wołowinę z selerem, marchew, cebula, wino, liście laurowe, jagody jałowca, rozmaryn i tymianek. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc, mieszając kilka razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody Jałowca
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Szyjki Z Kurczaka
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Mięso i warzywa odsączyć w durszlaku ustawionym nad miską. Wyjmij jagody jałowca i wyrzuć je; zarezerwuj marynatę. W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzać 2 łyżki oleju, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody Jałowca
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Potrójne, Przycięte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać połowę mięsa i warzyw i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż lekko rumiane na dnie, o 3 protokół. Wymieszać i gotować, aż lekko rumiane na całym, o 2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4
Przenieść do miski. Powtórz z pozostałymi 2 łyżkami oleju oraz mięsem i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Mięso i warzywa odstawić do zapiekanki. Wymieszać z mąką i gotować, mieszając, przez około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
6
Dodaj ocet i wymieszać zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
7
Dodaj zarezerwowaną marynatę i pastę pomidorową i gotuj na wolnym ogniu, mieszając, przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Potrójne, Przycięte
8
Dodać bulion i 1/4 szklanki plus 2 łyżki galaretki porzeczkowej, doprawić solą i pieprzem i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie bardzo miękkie, 2 do 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Porzeczki
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
9
Gulasz odsączyć w durszlaku ustawionym nad miską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Kawałki mięsa przełożyć na półmisek. Naciśnij na ciała stałe w durszlaku, aby wydobyć jak najwięcej cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
11
Wlać płyn z powrotem do garnka i przywrócić mięso do garnka. Wymieszać śmietanę i doprowadzić do duszenia. Gulasz doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
12
W małym rondlu roztopić pozostałe 1/4 szklanki plus 2 łyżki galaretki z czerwonej porzeczki na umiarkowanym ogniu, mieszając. Dusić gulasz do dużych płytkich misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka Z Czerwonych Porzeczek
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Chochla
13
Rozgrzaną galaretkę polać gulaszem i podawać ze spaetzle.