Gulasz Wołowy Z Dzikimi Grzybami Z Makaronem Z Cukinii

Gulasz Wołowy Z Dzikimi Grzybami Z Makaronem Z Cukinii
Gulasz wołowy z dzikimi grzybami z makaronem z cukinii wymaga z grubsza 40 minut od początku do końca. Na 4,45 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 604 kalorie, 55g białka, oraz 21 g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. Jest dostarczany przez Food.com. ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka parmezanu, bulion wołowy, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 80%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gulasz z dzikich grzybów z wołowiną karmioną trawą, Obfity i zdrowy gulasz wołowy z kluskami z cukinii, oraz Herbed Wild Mushroom Bundles.

Składniki

680Orzechy dowolne (posiekane)oko wołowe okrągłe, pokrojone w 1-calową kostkęoko wołowe okrągłe, pokrojone w 1-calową kostkę567Orzechy dowolne (posiekane)Kawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa397Orzechy dowolne (posiekane)gałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawieniagałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawienia1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)1marchew, pokrojona w cienkie krążkimarchew, pokrojona w cienkie krążki1łodygaseler naciowy, pokrojony cienkoseler naciowy, pokrojony cienko113Orzechy dowolne (posiekane)makaron jajeczny, gotowany i osuszonymakaron jajeczny, gotowany i osuszony2(zima)mąka uniwersalnamąka uniwersalna1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeże liście pietruszki, posiekaneświeże liście pietruszki, posiekane2gałązkipokroić w kliny, 1 )pokroić w kliny, 1 )4ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione11 funt cukinii,pieprz cytrynowypieprz cytrynowy57Orzechy dowolne (posiekane)różne suszone grzybyróżne suszone grzyby1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeże liście oregano, posiekaneświeże liście oregano, posiekane1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)parmezan, świeżo startyparmezan, świeżo starty1pasternak pokrojony w cienkie krążkipasternak pokrojony w cienkie krążki11 funt cukinii,8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek1małeczerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę2(zima)1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa11 funt cukinii,(duża tuba)(duża tuba)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeże liście tymianku, posiekaneświeże liście tymianku, posiekane2(zima)Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu2(może być lub przeglądać)masło niesolonemasło niesolone2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiczerwone wino zinfandelczerwone wino zinfandel2largesdo 3 średnich cukinii, grubo startych (okdo 3 średnich cukinii, grubo startych (ok
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Magazyn