Gulasz wołowy słodko-kwaśny
Słodko-kwaśny gulasz wołowy wymaga z grubsza 8 godzin i 25 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 8 i kosztuje 1,67 zł za porcję. To danie główne ma 404 kalorii, 30g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pod ręką chili w proszku, sos pomidorowy, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Gulasz Z Jęczmienia Słodko-Kwaśnego, Polinezyjski gulasz z kiełbasy słodko-kwaśnej, oraz Gotuj książkę: słodko-kwaśny gulasz z bakłażana i cebuli.
Instrukcje
Na dużej patelni brązowa wołowina w oleju partiami; odcedzić.
Przenieś do 4-lub 5-qt. powolna kuchenka.
W dużej misce wymieszać sos pomidorowy, cebulę, marchewkę, zieloną paprykę, ananasa, ocet, brązowy cukier, syrop kukurydziany, chili w proszku, paprykę i sól; polać wołowiną.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do miękkości wołowiny.
W razie potrzeby podawaj z ryżem.
Polecane wino: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec
Shiraz, Cabernet Sauvignon i Malbec to świetny wybór na gulasz wołowy. Te pełne czerwone wina są idealnym dodatkiem do obfitego gulaszu wołowego. Jednym z win, które możesz spróbować, jest K Vintners Powerline Syrah. Ma 4,1 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.
![K Vintners Powerline Syrah]()
K Vintners Powerline Syrah
Ze szkła unosi się wilgotna ziemia, ognisko i kamień. Ustępuje gęstości smaku podniebienia. Wędliny i oliwki obfitują. Tumbled river rock jest domem tych winorośli. Od serca Walla Walla do szklanki.