Gulasz wołowo-jęczmienny

Gulasz wołowo-jęczmienny
Gulasz wołowy i jęczmienny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.73 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka w połączeniu z trzonem wołowym i kawałkami ogona wołowego, cebula, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Gulasz Wołowo-Jęczmienny, Gulasz Jęczmienny Wołowy, oraz Gulasz Jęczmienny Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brąz wołowinę w szybkowarze na dużym ogniu, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
2
Odcedzić tłuszcz.
3
Dodaj pomidory, bulion i jęczmień i wróć do wysokiej temperatury. Zamknąć szybkowar i doprowadzić do pełnego ciśnienia. Zmniejszyć ogień, aż piec jęczmień syczy i gotować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
JęczmieńJęczmień
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
4
Zwolnij ciśnienie za pomocą urządzenia uwalniającego kuchenkę (przeczytaj instrukcję obsługi) lub schłodź kuchenkę, doprowadzając zimną wodę przez pokrywę na 30 sekund. Otwórz ostrożnie, zdejmij pokrywkę i dodaj warzywa, zioła, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Umieść pokrywę z powrotem na szybkowarze i podgrzej do pełnego ciśnienia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło, aby utrzymać ciśnienie i gotuj kolejne 10 minut. Zwolnij ciśnienie jak wyżej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
6
Zdjąć pokrywkę i ostudzić przez 5 minut, a następnie podawać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
7
Umieść Szybkowar na dużym ogniu. Olej i sól oxtail i kawałki trzonu następnie sear w partiach.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
8
Dodaj pozostałe składniki i przykryj wodą, uważając, aby nie wypełnić powyżej linii "maksymalne wypełnienie" kuchenek. Doprowadzić do wrzenia i odtłuścić pianę, która gromadzi się na powierzchni. Przykryj i zamknij pokrywę. Gdy ciśnienie wzrośnie wewnątrz kuchenki, zmniejsz ciepło tak, że ledwo słyszysz syczenie z garnka. Gotować przez 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Zwolnij ciśnienie za pomocą urządzenia zwalniającego kuchenkę (przeczytaj instrukcję obsługi) lub schłodź kuchenkę, doprowadzając zimną wodę przez pokrywę przez 30 sekund. Ostrożnie otwórz pokrywę i odcedź , ściskając ciała stałe przed podaniem do stosu kompostu lub psów. Przecedzić przez drobne sito lub kilka warstw gazy. Przyprawić i podawać lub używać jako bazę dla innych przepisów na zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia59
Magazyn