Gulasz Wołowo-Jęczmienny
Gulasz wołowo-jęczmienny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 23G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Jesień. Mieszanka kasztanów wodnych, cebuli, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jęczmień można śledzić to danie główne z Budyń Jęczmienny Pieczony jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz Wołowo-Jęczmienny, Gulasz Jęczmienny Wołowy, oraz Gulasz Jęczmienny Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 10-calowy nonstick patelnia z gotowania sprayu.
Dodaj wołowinę i cebulę; gotować na patelni na średnim ogniu 7 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa; odcedzić.
W zapiekance 3-ćwiartkowej nieczystości wymieszać mieszankę wołową i pozostałe składniki z wyjątkiem mrożonych warzyw, rozbijając pomidory.
Przykryć; piec 30 minut. Wymieszać z mrożonymi warzywami. Przykryć; piec 30 do 40 minut dłużej lub aż jęczmień będzie miękki.