Gulasz Wołowy Z Ale
Need a dairy free main course? Gulasz wołowy z Ale może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 5. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 438 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz ocet jabłkowy, mąkę, rozmaryn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest idealny do Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest niesamowite. Spróbuj Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, Gulasz wołowy Roni, tak, gulasz wołowy, oraz Gulasz wołowy z Rzep (wołowina Bourguignonne) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, sól i pieprz połączyć w płytkim naczyniu; dobrze wymieszać. Pogłębić wołowinę w mieszaninie mąki.
Przykryj holenderski piekarnik sprayem do gotowania; dodaj olej i umieść patelnię na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Dodać mięso i pozostałą mieszaninę mąki; gotować 6 minut lub aż mięso jest rumiane, mieszając od czasu do czasu (patelnia będzie sucha).
Dodaj cebulę, ziemniaki i marchew do mieszaniny mięsa; gotować 2 minuty, stale mieszając. Wymieszać z rozmarynem i pozostałymi składnikami; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny. Odrzuć liść laurowy.