Gulasz wieprzowy z piwem
Gulasz wieprzowy Shot-and-a-Beer to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać tequilę, akompaniamenty: kapusta i kolendra slaw, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bogaty jesienny Gulasz wieprzowy z piwem, Root Beer Pulled Pork in Shallot - Root Beer jus z pikantną cebulą i Jalapeno Creme Fraiche, oraz Gulasz Piwny Duszony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytrzyj chiles czystą wilgotną szmatką. W suchym, ciężkim rondlu na średnim ogniu, tosty chiles aż pachnące i puchate, obracając od czasu do czasu, aby utrzymać je z pieczenia, 3 do 5 minut.
Pozostawić do ostygnięcia, a następnie usunąć łodygi, nasiona i błony.
Wlać piwo i tequilę na chiles, aby zmiękczyć.
Tymczasem doprawiamy wieprzowinę solą.
Rozgrzać olej w ciężkim, dużym garnku żaroodpornym, takim jak holenderski piekarnik na średnim ogniu. Brązową połowę wieprzowiny na raz, obracając w razie potrzeby, od 8 do 10 minut na partię.
Przełożyć rumianą wieprzowinę do miski.
Dodaj cebulę i czosnek do garnka; gotować do miękkości, często mieszając, 5 protokół. Wymieszaj mieszankę piwa, pomidory, oregano, kminek i wieprzowinę.
W razie potrzeby dodaj wodę, aby ledwo pokryć wieprzowinę. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; przykryć.
Dusić, aż wieprzowina się rozpadnie, 3 godziny. Odtłuszczone tłuszcze. Dusić chochle w miseczkach i podawać z akompaniamentami.
* Znajdź w alejce Latino foods lub alejce przypraw w supermarkecie lub na targu latynoskim.
Make ahead: Chill, covered, do 2 dni.