Gulasz wieprzowo-warzywny
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne gotowania wieprzowiny i gulasz warzywny spróbować. Ten przepis służy 6. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pod ręką marchew, pieprz, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Slow Cooker gulasz wołowo-warzywny, Gulasz Wieprzowy Slow Cooker, oraz Gulasz Wieprzowy Wolno Gotowany.
Instrukcje
Pokroić wieprzowinę w 1-calową kostkę. W 4-do 5-quart powolnej kuchence, wymieszać wieprzowinę i pozostałe składniki z wyjątkiem mąki i masła.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 6 do 7 godzin.
W małej misce wymieszaj mąkę i masło; stopniowo mieszaj do gulaszu, aż do wymieszania. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować 30 do 45 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje.