Gulasz Piracki
Piracki gulasz wymaga około 7 godzin i 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 663 kalorie, 39g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz mąkę, słodkie ziemniaki, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Marynata Piratów, Tort Piracki, oraz Piracki Makaron.
Instrukcje
Połącz wołowinę, mąkę, sól i pieprz w zamykanej plastikowej torbie; wstrząsnąć, aby równomiernie pokryć wołowinę.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Brąz wołowinę w oliwie z oliwek.
Przenieś mięso na dno powolnej kuchenki i przywróć patelnię do ognia.
Dodaj słodkie ziemniaki, ziemniaki, seler, rzepa i pasternak.
Wlać ocet do gorącej patelni do deglaze patelni, skrobanie luźne cząstki z dołu za pomocą szpatułki; pusty do powolnej kuchenki. Powrót patelni do ognia i stopić masło. Ugotować i wymieszać cebulę w roztopionym maśle, aż zmięknie; zeskrobać do wolnej kuchenki.
Połączyć sok ananasowy, sos Worcestershire, brązowy cukier, czosnek, bulion wołowy, i rum w małym rondlu; gotować, aż kostka bulionu rozpuszcza.
Włącz powolną kuchenkę na wysoką; gotować przez 1 godzinę. Przełącz ogrzewanie na niskie i gotuj dodatkowe 6 godzin.