Gulasz Obozowy

Gulasz Obozowy
Gulasz obozowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 1,78 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sos worcestershire, cielęcina, ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Gulasz Z Obozu Południowego, Camp Burger, oraz Camp Chili, Tom-Style.

Instrukcje

1
Połącz kości zupy, wieprzowina, cielęcina, wołowina, liście laurowe, sól, pieprz i wodę w dużym garnku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej.
3
Usuń kości zupy z bulionu; usuń mięso z kości, odrzucając kości. Grubo posiekać mięso i wrócić do bulionu. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
4
Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z powierzchni bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
5
Dodaj ziemniaki, zielony pieprz, cebula, seler, kukurydza, pomidory, catsup, i sos Worcestershire; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
6
Dodać wątróbkę; przykryć i dusić dodatkowe 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
7
Usunąć i wyrzucić liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Gulasz z chochli do poszczególnych misek do serwowania; podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia36
Magazyn