Gulasz Meksykański
Need a dairy free main course? Gulasz meksykański może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 676 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę pinto, kukurydzę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Spróbuj Gulasz, Najlepszy Gulasz, oraz Gulasz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować mieloną wołowinę i cebulę na dużej patelni na średnim ogniu, aż rumiane i kruche, o 10 protokół. Rozbij mięso na części, jak gotuje.
Spuścić nadmiar tłuszczu.
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 8 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Dodać makaron do wołowiny i cebuli i umieścić na średnim ogniu; mieszać w ser topiony, aż się stopi, o 3 protokół.
Dodaj salsa, fasola pinto, i kukurydza do mieszaniny; wymieszać i podgrzać, aż mieszanina pęcherzyki lekko, inny 5 protokół.