Gulasz fasolowy Escarole i Cannellini
Gulasz fasolowy Escarole i Cannellini to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 659 kalorii, 41g białka, oraz 26g tłuszczu. Na $4.94 za porcję, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, rosół z kurczaka, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Gulasz Z Fasoli Cannellini, Gulasz z fasoli jęczmiennej i Cannellini, oraz Gulasz z fasoli i wędzonego indyka Cannellini.
Instrukcje
Podgrzać 2 łyżki. oliwa z oliwek w 4-do 5-qt. patelnia na średnim ogniu.
Dodać pancetta i gotować 2 protokół. Następnie dodać czosnek i płatki chile; gotować, często mieszając, aż czosnek zamienia blady złoty.
Dodaj pomidory, bulion, fasolę i pieprz. Gotować, odsłonięte, 5 minut.
Dodaj escarole i gotować, pod przykryciem, 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Doprawić do smaku solą. Podzielić na 4 miseczki, posypać serem i skropić oliwą z oliwek.