Gulasz Chiński z mostkiem i Rzep

Chiński mostek i gulasz z rzepy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 576 kalorii, 66g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 4,74 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz strąki anyżu gwiazdkowego, pastę chu hou, rzodkiewkę daikon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać anyż Gwiaździsty, można śledzić to danie główne z Mini Star-Bułeczki Anyżowe jako deser. Niewiele osób naprawdę lubiło to Żydowskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tort Z Chińskiej Rzepy, Budyń Z Rzepy Na Chiński Nowy Rok, oraz Gulasz Z Kiełbasą Z Rzepy.
Instrukcje
Napełnij duży garnek o grubym dnie lub holenderski piekarnik do połowy wodą i zagotuj na dużym ogniu.
Dodać kawałki mostek i powrót wody do wrzenia. Natychmiast odsączyć mięso przez durszlak i opłukać z niego wszelkie szumowiny zimną wodą; odstawić.Garnek umyć i wysuszyć.
Rozgrzać olej w garnku na średnim ogniu do połysku.
Dodać imbir i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pachnące i zaczyna brązowieć, o 1 minutę. Mięso wrzucić do garnka, dodać pastę chu hou i wymieszać.
Dodaj bulion z kurczaka, odmierzoną wodę, anyż, cukier i odmierzoną sól i wymieszaj, aby połączyć.Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Przykryj szczelną pokrywką, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, około 2 1/2 do 3 godzin.W międzyczasie obrać i pokroić rzep lub daikon W 1-1 / 2-calowe kostki, umieścić w dużej misce i przykryć wilgotnym ręcznikiem papierowym lub folią. Trim i pokroić szalotki na 1-calowe kawałki, umieścić w małej misce i przykryć wilgotnym ręcznikiem papierowym lub folią. Przechowywać w lodówce warzywa, aż mięso będzie miękkie.
Dodaj rzepy lub daikon do garnka i wymieszać, aby połączyć. Przykryć i dusić, mieszając w połowie czasu gotowania, do miękkości, o 30 do 40 protokół.
Wyjąć garnek z ognia, wymieszać szalotki, i odstawić odkryte na 5 minut, aby szalotki lekko zmiękczyć.
Usunąć i wyrzucić strąki anyżu gwiazdkowego. Smak i doprawić solą w razie potrzeby.
Podawać z ryżem na parze lub makaronem ryżowym.