Gulasz Barani to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 1028 kalorii, 104g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $18.94 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, pastę pomidorową, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej z pestek winogron, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowa Kruszonka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dum Mutton Biryani, Curry Z Baraniny, oraz Baranie Curry mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym holenderskim piecu podgrzej olej na średnim ogniu, aż zacznie lśnić. Mieszać w cebuli, czosnek, marchew, seler i świeży rozmaryn, i gotować, aż cebula są przezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn świeży
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać baranina i mieszać, aż wszystkie strony mięsa rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baranina
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Dodać wino i koncentrat pomidorowy i pozostawić do gotowania przez około 10 protokół. Następnie dodaj bulion warzywny lub wodę, zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i pozostaw na wolnym ogniu przez 4 do 6 godzin, okresowo sprawdzając, czy ciecz nie rozprasza się, i dodając wodę w razie potrzeby. Gdy mięso zaczyna stawać się miękkie, dodaj ziemniaki. Doprawić solą i pieprzem. Gulasz jest gotowy, gdy mięso jest bardzo delikatne (smak powinien być intensywny i bardzo smaczny). Dostosuj przyprawę, w razie potrzeby, i ubij masło tuż przed podaniem, aby sos był nieco bogatszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala