Gulasz Barani

Gulasz Barani
Gulasz Barani to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 1028 kalorii, 104g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $18.94 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, pastę pomidorową, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej z pestek winogron, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowa Kruszonka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dum Mutton Biryani, Curry Z Baraniny, oraz Baranie Curry mamy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym holenderskim piecu podgrzej olej na średnim ogniu, aż zacznie lśnić. Mieszać w cebuli, czosnek, marchew, seler i świeży rozmaryn, i gotować, aż cebula są przezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn świeżyRozmaryn świeży
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać baranina i mieszać, aż wszystkie strony mięsa rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
BaraninaBaranina
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Dodać wino i koncentrat pomidorowy i pozostawić do gotowania przez około 10 protokół. Następnie dodaj bulion warzywny lub wodę, zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i pozostaw na wolnym ogniu przez 4 do 6 godzin, okresowo sprawdzając, czy ciecz nie rozprasza się, i dodając wodę w razie potrzeby. Gdy mięso zaczyna stawać się miękkie, dodaj ziemniaki. Doprawić solą i pieprzem. Gulasz jest gotowy, gdy mięso jest bardzo delikatne (smak powinien być intensywny i bardzo smaczny). Dostosuj przyprawę, w razie potrzeby, i ubij masło tuż przed podaniem, aby sos był nieco bogatszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn