Gulasz Barani

Gulasz Barani
Gulasz Barani to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 1028 kalorii, 104g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $18.94 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, pastę pomidorową, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej z pestek winogron, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowa Kruszonka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dum Mutton Biryani, Curry Z Baraniny, oraz Baranie Curry mamy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym holenderskim piecu podgrzej olej na średnim ogniu, aż zacznie lśnić. Mieszać w cebuli, czosnek, marchew, seler i świeży rozmaryn, i gotować, aż cebula są przezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn świeżyRozmaryn świeży
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać baranina i mieszać, aż wszystkie strony mięsa rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
BaraninaBaranina
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Dodać wino i koncentrat pomidorowy i pozostawić do gotowania przez około 10 protokół. Następnie dodaj bulion warzywny lub wodę, zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i pozostaw na wolnym ogniu przez 4 do 6 godzin, okresowo sprawdzając, czy ciecz nie rozprasza się, i dodając wodę w razie potrzeby. Gdy mięso zaczyna stawać się miękkie, dodaj ziemniaki. Doprawić solą i pieprzem. Gulasz jest gotowy, gdy mięso jest bardzo delikatne (smak powinien być intensywny i bardzo smaczny). Dostosuj przyprawę, w razie potrzeby, i ubij masło tuż przed podaniem, aby sos był nieco bogatszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn