Guacamole z selerem naciowym z Chiles

Guacamole z selerem naciowym z Chiles
Guacamole z selerem naciowym z Chiles może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, sól koszerna, Serrano chiles, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburgery Guacamole z Monterey Jack i Chiles, Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), oraz Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mash awokado, seler, chiles, czosnek, sok z limonki, 1/2 cebuli i 1/2 szklanki posiekanychcilantro w średniej misce do desiredconsistency; doprawić solą. Wierzch guacamolewisz pozostałą cebulę i liście kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
AwokadoAwokado
SelerSeler
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn