Guacamole

Guacamole może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Mieszanka pomidorów, sok z limonki, do 2 Serrano chiles i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole, Smażona Zielona babka z Guacamole i krewetkami (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole), oraz Chipotle Mexican Grill Guacamole-świeżo wykonane guacamole, które jest łatwe do zrobienia, można z tym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Każdy awokado pokroić na pół wzdłuż, pop nasion i slip off skóry. Smash awokado w misce i dodać cebulę, chiles, kolendra, sok z limonki, pomidory, i czosnek i dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem, przykryć i odstawić na kilka godzin do lodówki, aby umożliwić połączenie smaków.