Grzyby w Escabèche z czerwoną papryką i Chiles de Arbol

Grzyby w Escabèche z czerwoną papryką i Chiles de Arbol
Grzyby w Escabèche z czerwoną papryką i Chiles de Arbol wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 139 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na $3.95 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka boczniaków, liści pietruszki, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Grzyby W Escabeche Z Czerwoną Papryką I Chiles De Árbol, Grillowana papryka, cebula i pieczarki, oraz Śródziemnomorska papryka nadziewana z kuskusem, kurczakiem i pieczarkami.

Instrukcje

1
Char papryki nad płomieniem gazowym lub w brojlerze, aż poczerniały ze wszystkich stron. Zamknąć w papierowej torbie 15 minut. Obrać i nasiona papryki, a następnie pokroić wzdłuż na paski o szerokości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Rozgrzać 2 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać pieczarki; posypać solą i pieprzem i smażyć, aż grzyby zmiękną, ale nadal zachowują kształt, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczarki BiałePieczarki Białe
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
4
Przenieść grzyby do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj 2 łyżki oleju do tej samej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać grzyby shiitake; posypać solą i pieprzem i smażyć do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Sól I PieprzSól I Pieprz
7
Przenieść grzyby do tej samej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Podgrzać 1 łyżkę oleju w tej samej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać boczniaki; posypać solą i pieprzem i smażyć do miękkości, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczniakiBoczniaki
Sól I PieprzSól I Pieprz
10
Przenieść grzyby do tej samej miski; patelnia rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Toast chiles de árbol w małej patelni na dużym ogniu, aż dopiero zaczynają ciemnieć, o 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Przenieść 3 chiles do spice mill i drobno zmielić; rezerwy pozostałe całe chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
13
Rozgrzać 1/2 olej puchar w reserved patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Dodaj cebulę i smażyć, aż przezroczyste, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
15
Dodać czosnek i 5 kolejnych składników, 1/4 łyżeczki zmielonych chiles de árbol, a pozostałe 6 całych chiles de árbol; wymieszać do okrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
16
Dodać 3 szklanki wody i obu octów; doprawić obficie solą. Doprowadzić do wrzenia, często mieszając, a następnie wlać mieszaninę octu na grzyby w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
OcetOcet
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
17
Dodaj paski czerwonej papryki. Całkowicie fajne. Przykryć i schłodzić przez noc. (Można dokonać 1 tydzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
18
Szczep grzyb escabeche na dużej misce. Ułożyć odsączone grzyby na dużym talerzu; wyrzucić ząbki czosnku i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Liście LauroweLiście Laurowe
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
19
Grzyby skropić marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MarynataMarynata
20
Udekorować listkami pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
21
* Dostępne w niektórych supermarketach, sklepach z artykułami spożywczymi i rynkach łacińskich.
1
Rezerwować soki z marynowanych grzybów. Wszelkie resztki grzybów można zwrócić do soków i przechowywać w lodówce. Są świetnym dodatkiem do kanapek
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MarynowaneGrzyby Marynowane
GrzybyGrzyby

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Campo Viejo Cava Brut rosé z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Campo Viejo Cava Brut Rose
Campo Viejo Cava Brut Rose
Jasny, błyszczący różowy kolor. Przyjemny i mocny na nosie z silną obecnością dojrzałych czerwonych jagód. Z ma zaokrąglone, przyjemne uczucie w ustach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia46
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn