Grzyby Portobello Nadziewane Szpinakiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać szpinak nadziewane grzyby Portobello spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 14 kalorii. Ten przepis służy 35. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz paprykę, 1/4 szklanki Kraft lite pikantny włoski sos, szpinak, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Portobello Grzyby faszerowane szpinakiem i dipem z karczocha, Nadziewane muszle z ricottą, szpinakiem i grzybami Portobello, oraz Grzyby Portobello Nadziewane Szpinakiem I Planowanie Posiłków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Usunąć łodygi z grzybów; posiekać łodygi. Użyj łyżki lub ostrego noża do zeskrobywania skrzeli z czapek; wyrzuć skrzela.
Pędzel 1 Łyżka. opatrunek na zaokrąglone boki czapek; umieścić, zaokrąglone boki w dół, w wyłożonej folią patelni 15x10x1 cala.
Podgrzać pozostały dressing w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać posiekane łodygi, paprykę i czosnek; gotować i mieszać 2 min.
Dodać szpinak; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 4 min. lub aż szpinak zwiędnie, mieszając po 2 min. Łyżka nad grzybami; wierzch z serem.
Piec 18 do 20 min. albo aż grzyby będą miękkie.