Grzyby Portobello Nadziewane Szpinakiem

Grzyby Portobello Nadziewane Szpinakiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać szpinak nadziewane grzyby Portobello spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 14 kalorii. Ten przepis służy 35. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz paprykę, 1/4 szklanki Kraft lite pikantny włoski sos, szpinak, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Portobello Grzyby faszerowane szpinakiem i dipem z karczocha, Nadziewane muszle z ricottą, szpinakiem i grzybami Portobello, oraz Grzyby Portobello Nadziewane Szpinakiem I Planowanie Posiłków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Usunąć łodygi z grzybów; posiekać łodygi. Użyj łyżki lub ostrego noża do zeskrobywania skrzeli z czapek; wyrzuć skrzela.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Pędzel 1 Łyżka. opatrunek na zaokrąglone boki czapek; umieścić, zaokrąglone boki w dół, w wyłożonej folią patelni 15x10x1 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Podgrzać pozostały dressing w dużym rondlu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać posiekane łodygi, paprykę i czosnek; gotować i mieszać 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki SalamiCienkie Plasterki Salami
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
6
Dodać szpinak; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 4 min. lub aż szpinak zwiędnie, mieszając po 2 min. Łyżka nad grzybami; wierzch z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
7
Piec 18 do 20 min. albo aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia19
Magazyn